Teflon Haken “T” Punt

Ntec omgekeerde  “T-Vorm Snij Punt”  Teflon Haken

Deze haken zijn speciaal voor Ntec ontwikkeld met een speciale snijpunt. De punt van deze haak heeft een omgekeerde “T”-vorm Daarnaast een bijzonder glad gepolijste coating, hetgeen de weerstand bij inhaking extreem verminderd en je dus veel minder “Missers en/of Lossers” krijgt. Deze speciaal gecoate snijpunt zal niet alleen de weerstand verminderen bij het inhaken, maar is ook veel schuurbestendiger en slijtvaster dan een nageslepen haakpunt. Gemaakt voor de meest ruwe omstandigheden.   

Probeer ze en laat je verrassen!

Ontworpen rond de zijkanten van een omgekeerd ‘T’-type haakpunt, verhoogt deze vorm de penetratieprestaties aanzienlijk. Met de omgekeerde ‘T’-groef kan de haak soepel in de mond komen en wordt de doorsteeksnelheid van de haak verhoogd. Deze speciale punt vermindert niet alleen de weerstand bij het doorprikken, maar verhoogt ook de slijtvastheid en vouwweerstand van de haakpunt.

TIP! Het is beter deze haken NIET te slijpen! – Naslijpen beschadigt de super gladde teflon coating en veroorzaak juist een korrelige (ruwe) haak  – die kan gaan schuren in de bek van je vis en veroorzaakt dan de zgn. “lossers”!