Bedenktijd en/of Klachten

Niet tevreden? Geld terug! Je mag altijd je bestelling retour sturen Jij krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug. Dit zijn de spelregels die dan gelden:

“De basis van de wet is simpel. Elke consument heeft tot 14 kalenderdagen na ontvangst van zijn bestelling de tijd om aan te geven zijn bestelling geheel of gedeeltelijk te willen retourneren. Na aanmelding van de retour heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen naar de webwinkel. Je krijgt het gehele orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending terug. Wel draag je zelf zorg voor het retour richting de webwinkel en de kosten die daarbij komen kijken.

Als je bestelling beschadigt bij jou aankomt

Zijn er defecten aan je  bestelling? Of spelen er andere zaken waarvan de fout, oorzaak of schuld bij ons ligt? Dan mag jij je bestelling altijd terugsturen en betalen wij de verzendkosten. Je krijg het complete bedrag dan teruggestort of je krijgt van ons gratis een nieuw artikel opgestuurd.
Let op: bel of mail ons altijd eerst , voordat je iets retour stuurt.

KLACHTEN?  Kijk hier!

“Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar in**@nt******.com . Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”